30.4.12

Tijd voor een nieuwe post!

Poeh he... het is weer al een hele tijd geleden dat ik nog eens een bericht op mijn blog heb geplaatst! Dus dat wordt met dit bericht eventjes van alles goed maken!

Om mijzelf even 'bang' te maken: volgende week vrijdag moet mijn tijdschrift volledig klaar en gedrukt zijn! waaah! Dat betekent dus dat dit officieel de laatste week is dat ik aan het tijdschrift kan werken :S

Ik had een mooie planning gemaakt.. maar blijkbaar werkt dat toch niet zo goed.. mijn planning was zo strikt dat ik was vergeten een pauze in te lassen en dat ik ook vergat dat ik nog 'gewoon' schoolwerk heb. Nu loop ik wel een klein beetje achter op de planning die ik voor ogen had, alleen ik kwam er net achter dat ik al sowieso 2u extra heb deze week om aan mijn GIP te werken (jeeej!). Me so happy :)

Maargoed hoever ben ik nu?

Vrijdag had ik nog geen enkele pagina af. En vandaag heb ik al de helft van mijn tijdschrift volledig af, een kwart van mijn tijdschrift moet ik nog een beetje aan sleutelen en nog een kwart moet ik nog foto's enzo voor maken. Veel werk en voor die foto's heb ik mooi weer nodig.. dus hopelijk is het morgen of overmorgen toch wat mooier weer!

Mijn cover was vrijdag bijvoorbeeld echt nog een superlelijk ding... (ik zou niet weten hoe ik het ander zou moeten noemen). Mijn mentor had hier nog verschillende aanpassingen voor, maar zo eigenwijs als ik ben, was ik het hier niet mee eens en heb ik een nieuwe cover ontworpen. Eentje waar mijn mentor hopelijk ook 'mee kan leven' en waar ikzelf tevreden mee ben! Want dat is tenslotte toch het belangrijkste?

Teveel ga ik nu ook weer niet vertellen over wat ik aan het doen ben, want als de externe jury dit straks allemaal leest weten ze al veel te veel ;)

Foto van de cover volgt morgen (ivm traag internet)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Help jij ons om Dolls nog beter te maken? Of wil je gewoon iets vertellen? Laat dan een berichtje achter!