Do It Yourself


26.12.11

Voor €250 je studentenkamer inrichten

Studenten hebben natuurlijk niet het geld om je kamer volledig met duur design in te richten. Wil je een goedkope inrichting? Lekker eten voor weinig geld? En als je nog geen kamer hebt: een studentenkamer die zijn geld waard is? Kijk dan naar deze studentenspecial van het programma WEG voor de beste tips!
28.12.11

Gouden vondst van de dag!

Wanneer je als student op kamers gaat, heb je veel spulletjes nodig, zoals een bed, kast, servies enzovoort. Be Creative helpt jullie om prachtige meubels te vinden. De gouden vondst van vandaag is deze gratis houten stoel (je moet hem wel even ophalen).

Klik hier om meer te weten over het artikel

De stoel ziet er misschien wel een klein beetje oubollig uit, maar daar zijn de DIY-oplossingen voor!  1. De eerste optie is om  het hout in een verfrissend kleurtje te verven, dit kan wit, maar ook een kleur als blauw, groen, paars, rood,...
  2. Wist je dat ze bij IKEA voor €3,99/m prachtige stoffen in leuke patronen en kleuren verkopen? Hier kun je leuke hoezen mee maken en de stoel een hele nieuwe verfrissende look geven voor weinig geld!
  3. Geen zin om geld uit te geven aan stof? Je kunt ook oude jeans, wollen truien, enz. gebruiken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Help jij ons om Dolls nog beter te maken? Of wil je gewoon iets vertellen? Laat dan een berichtje achter!